Bruidsmake-up & kapsel

Jouw trouwdag, de mooiste dag van je leven! 

Natuurlijk wil je er dan op je allermooist uitzien! De dag ontspannen beginnen, heerlijk relaxt op de locatie die jij wenst, omgetoverd worden tot een prachtige bruid. Ik help je daar graag bij.

Een prachtige trouwjurk, een goede fotograaf, dan maakt professioneel aangebrachte make-up het plaatje compleet.

Ik breng make-up en een bruidskapsel aan dat past bij jou! We houden hierbij rekening met je trouwjurk, je boeket en de eventuele accessoires zodat alles een mooi geheel wordt.

Ik gebruik voor de make-up producten van hoogwaardige kwaliteit van MAC en Make-up Studio zodat dit gegarandeerd de hele dag perfect blijft zitten.

De Proefsessie

Om er zeker van te zijn dat de make-up op de grote dag naar wens is, maken we eerst een afspraak voor een proefsessie. Samen bekijken we wat voor jou de mooiste bruidsmake-up is en welk bruidskapsel het mooiste past bij jou wensen. Zodra je tevreden bent met het resultaat maken we een foto en leggen we de gebruikte materialen vast op een make-up advieskaart. Dit zodat je er de dag zelf net zo stralend uitziet!

Houdt er rekening mee dat de proefsessie snel zo'n 3 uur in beslag neemt. 

Natuurlijk verzorg ik ook voor de gasten zoals (schoon)moeder, (schoon)zussen of vriendinnen graag de make-up en of het kapsel.